Turisme Actiu

Turisme Cultural

Jardins i Finca de Alfabia

Amb gairebé mil anys d’història, gairebé mil anys aprenent a impressionar als seus visitants i delectar tots els seus sentits amb sensacions úniques, Alfabia no és només una visita, és una experiència única.
Situada als peus de la Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat, guarda gelosament un univers de sensacions per als seus visitants.
No l’imaginis, viu-ho!

Jardins de Raixa

Els jardins envolten la casa i s’estenen pel vessant de «*sa *Muntanyeta». En la part baixa es troba l’hort, el jardí dels Tarongers, el jardí de la Galeria, amb un assortidor central, i el jardí d’Entrada amb un petit estany.
La seva monumental escalinata, el gran estany i les vistes panoràmiques que regala al visitant la converteixen en una parada ineludible.
Un element interessant del conjunt és la porta gran d’entrada construït en 1898 que llueix l’escut del comte Ramon Despuig i Fortuny qui va vendre Raixa a l’empresari Antoni Jaume, l’any 1910.

Turisme Esportiu

Barranquisme

Si t’agrada el barranquisme, en la zona d’Orient trobem el Torrent de Coanegra, senzill i divertit torrent en el qual trobem salts, tobogans, rapels i molta aventura.

Vols fer una activitat de turisme esportiu? Reserva i paga amb el nostre sistema segur de reserves.

Ciclisme

Bunyola és una parada obligada per als amants del ciclisme. Tant aquells que vulguin practicar ciclisme de carretera com els que prefereixin senderes de muntanya trobaran a Bunyola recorreguts adaptats a les seves preferències.

Equitació

Si t’agraden els cavalls i t’apassiona la naturalesa i la muntanya, Bunyola t’ofereix la unió perfecta. Gaudeix de les millors excursions a cavall pels paratges de la Serra de Tramuntana o apunta’t a una classe de munta en cavall. Descobreix els diferents ranxos de Bunyola i gaudeix d’aquests majestuosos animals en plena naturalesa.

Escalada

A Bunyola existeixen tres zones d’escalada. La zona del Fraguel, on es necessita autorització prèvia per a escalar, és un atractiu racó en el qual es troben la majoria dels vuitens de l’illa. En la zona de Sa Gúbia trobaràs parets i traçats de vies per a tots els nivells. En el Penyal de Ca’n Fill podràs triar entre tres sectors i vies que van de grau V+ a 7c+.

Espeleologia

Si t’interessa l’espeleologia, als voltants de Bunyola hi ha petites coves ideals per a principiants com ara les coves de Sa Fura, S’Arboçar, la bauma de Sa Cuina o el avenc de Son Nassi. Especialment destacable és la Cova de s’Aigo, utilitzada en l’antiguitat per a recollir aigua i on resten encara restes de ceràmica.

Golf

Situat en plena Serra de Tramuntana i a tan sols 10 minuts de la capital, es troba el camp de golf de Son Termes que destaca pel seu gran caràcter ecològic, la bellesa del seu enclavament i un grau de dificultat que repta i diverteix al mateix temps. Si estimes el golf i la naturalesa no has de perdre-te’l.

Senderismo

Senderisme

Les muntanyes que envolten Bunyola són un paradís per a la pràctica del senderisme. Rutes de diferent nivell de dificultat et permetran gaudir de la Serra de Tramuntana de Bunyola. El Puig de Sa Rateta, la Serra d’Alfàbia o el Puig de s’Alqueria són algunes de les muntanyes que podràs descobrir en la zona.

Turisme Gastronòmic

Descobreix els sabors de Mallorca a Bunyola: sobrassada, empanades, fruites i verdures de producció ecològica o fins i tot cervesa tradicional fabricada en el mateix municipi.
El Mercat de Bunyola que se celebra tots els dimecres i dissabtes al matí és la millor mostra d’això.