Col·laboradors

Comerç

AirClima

Empresa especialitzada en el gran i ampli món de les instal·lacions de climatització, lampisteria, solars tèrmiques, molt compromesos amb les energies renovables, i amb el medi ambient.

És Refugi de Muntanya

Botiga de muntanyisme, trekking, running, escalada, i d’altres esports d’acció i de muntanya. En aquesta tenda compten amb un ampli ventall de productes en estoc per als amants dels esports de muntanya.

Estarellas Broker

Realitzem i us acompanyem en totes les gestions de principi a fi del procés de compravenda o lloguer del vostre habitatge, orientant i assessorant amb total claredat per assolir el vostre objectiu. De cada operació ens portem experiències per recordar gràcies a què ens apassiona la nostra feina.

ISQ TURÍSTICA

Consultora de qualitat, situada al municipi de Bunyola, especialitzada en les empreses turístiques i ajuntaments de les Illes Balears.

Oferim serveis de consultoria de qualitat (ISO 9001), consultoria de medi ambient (ISO 14.001), Plans de Circularitat, consultoria per a la sostenibilitat, informació i implantació del sistema de qualitat SICTED a nivell nacional, assessorament per a l’especialització del servei (permet poder obrir més mesos a l’any), assessorament dels requisits legals a complir, Seguretat Alimentària (APPCC), etc.

Cultura

Ferran Bex

Director i guionista conegut per ‘Pep’, ‘En vida teva’, ‘L’infiltrat’ entre altres.

Toni Bestard

Director de cinema amb una reeixida carrera, li avalen tres nominacions al Goya, més de 150 premis i 500 seleccions oficials.

Empreses turístiques

AVcaving-mallorca

Activitats esportives i d’oci per a totes les edats i tots els nivells. Cuevas, espectaculars penya-segats, camins amagats,… sempre en grups reduïts per a garantir la seguretat.

BeOnHolidays

Gestionem lloguers de vacances de forma integral amb un gran valor afegit, crear experiències que generin records.

El nostre objectiu és aconseguir i potenciar el turisme ecològic i crear consciència de tenir cura de qualsevol racó de Mallorca.

Gastronomia

Antic Grill Restaurant

Carnes, peixos i marisc a la graella, amb suggeriments diaris que faran que gaudis d’un gran menjar

Bar És Passeig

Excel·lent menjar casolà en el mateix nucli urbà amb menú diari a preu econòmic. Especialitat en Paella mixte, cega, de peix, verdures i negra. Per encàrrec amb un dia d’antelació. De dijous a diumenge tapes variades i impressionants entrepans de calamars (exquisits).

Fàbrica Juntos

Elaboració de cerveses a Bunyola, de manera creativa i totalment artesanal. Treballem amb malts ecològics i tècniques ancestrals per a tenir un producte natural. Als nostres clients els toca crear el vestit, nosaltres creem per a la seva cervesa una personalitat creativa i original que deixarà al consumidor boca oberta… Per això treballem